Εθνική Ελλάδας 2019: Δημόσιο ξεκατίνιασμα και… κατάντια!

Εθνική Ελλάδας 2019 ή μήπως κάποια χρόνια πιο πίσω. Τότε που βλέπαμε σαν ποδοσφαιρικό έθνος τις μεγάλες διοργανώσεις με το κιάλι. Τις εποχές του Άγγελου Αναστασιάδη δηλαδή. Όλοι όσοι συμμετέχουν σε αυτόν τον θίασο που παρακολουθούμε αυτή τη στιγμή έχουν ευθύνη.

Εθνική Ελλάδας 2019

Η Εθνική Ελλάδας, ακόμα και σε αυτή την περίοδο παρακμής όμως, δεν μπορεί να σκυλεύεται με τέτοιο Τρόπο. Ο αρχηγός της ομάδας, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, βγάζει στη… σέντρα τον ομοσπονδιακό τεχνικό. Κομψά μεν, ευγενικά, αλλά τον… βγάζει. Μια απλή… μετάφραση των δηλώσεών του, αυτό το νόημα βγάζει. Γιατί αλλιώς να πούμε πως δεν μπορούμε να προκριθούμε.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης στη συνέχεια του ανοίγει την πόρτα της εξόδου. «Αν δεν πιστεύει πως δεν μπορούμε, δεν πρέπει να είναι εδώ». Κάτσε ρε Άγγελε γιατί θα μας τρελάνεις. Στον πάγκο ο Μανωλάς, με τον οποίο έχει θέματα επίσης. Στην… εξέδρα ο Σωκράτης; Με ποιον θα παίξουμε δηλαδή στα επόμενα ματς;

Βέβαια αυτό που ενοχλεί περισσότερο είναι πως δεν υπάρχει σεβασμός στο εθνόσημο. Από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές. η φάση με τις δηλώσεις και με τις απαντήσεις αποτελεί εθνικό (ποδοσφαιρικό πάντα) ξεπεσμό. Πρόκειται για κατάντια.

Προπονητή της ομάδας να γυρίζει και να λέει: «εμένα δεν ήρθε να μου πει κάτι». Δηλαδή; Φοβάται ο Παπασταθόπουλος που είχε προπονητές τον Σάαφ, τον Κλοπ, τον Τούχελ, τον Λορέντσο Σέρα Φερέρ, τον Εμερι, τον Αλέγκρι να μιλήσει τον Αναστασιάδη; Χλωμό.

Πηγή:sportime.gr