Μαρία Σάκκαρη: Αποκάλυψη του μήνα στην WTA!

Στον δεύτερο γύρο του όπεν της Ρώμης, δοκιμάζεται σήμερα η Μαρία Σάκκαρη, απέναντι σε μια γνώριμη, αλλά δυνατή αντίπαλο. Ο λόγος για την Εσθονή Ανέτ Κόνταβιτ, Νο16 στον κόσμο, την οποία έχει αντιμετωπίσει έξι φορές στο παρελθόν.

Οι δύο ήταν σε τουρνουά Τσάλεντζερ (1-1 οι νίκες), ενώ σε τουρνουά της WTA το σκορ είναι στο 2-2! Οι δυο τους θα παίξουν στις 22:00 το βράδυ για την πρόκριση, με την νικήτρια να παίζει με την Κβίτοβα ή την Πουτίντσεβα.

Αυτό όμως που ξεχωρίζει στην σημερινή ημέρα για την Μαρία Σάκκαρη, είναι η πρώτη επιβράβευση από την WTA και το κοινό του τένις. Κάθε μήνα η WTA κάνει μια ψηφοφορία για την αθλήτρια του μήνα και για την αποκάλυψη του μήνα. Για τον Απρίλιο, η Σάκκαρη ψηφίστηκε ως η «αποκάλυψη» του μήνα, χάρη στην κατάκτηση του τροπαίου στο Ραμπάτ! Και είναι το πρώτο θέμα στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας.

Κέρδισε όλα τα παιχνίδια της χωρίς να χάσει σετ και ανέβηκε 13 θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη εκείνη την εβδομάδα. Ανάμεσα σε τέσσερις υποψήφιες που επιλέχθηκαν από την WTA, η Ελληνίδα ήταν που κέρδισε το βραβείο.

Πηγή: sportime.gr