Ποιοι εξελέγησαν δήμαρχοι στους μεγάλους δήμους της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Αρκετοί νέοι δήμαρχοι εξελέγησαν στους μεγάλους δήμους της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, μετά τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Στην Αιτωλοακαρνανία και συγκεκριμένα στην πρωτεύουσα του νομού, στο Μεσολόγγι, νέος δήμαρχος εξελέγη ο Κωνσταντίνος Λύρος με ποσοστό 57,87%, ενώ στο δήμο Αγρινίου, επανεξελέγη ο νυν δήμαρχος, Γιώργος Παπαναστασίου με 56,03%.

Στους δήμους Ναυπακτίας και Αμφιλοχίας νικητές αναδείχθηκαν οι Βασίλης Γκίζας με ποσοστό 51,94% και Γεώργιος Κατσούλας, αντίστοιχα, με 54,07%

Στον Πύργο της Ηλείας, νέος δήμαρχος εξελέγη ο Παναγιώτης Αντωνακόπουλος με 67,09% στον δήμο Ήλιδας (Αμαλιάδα) νέος δήμαρχος εξελέγη ο Γιάννης Λυμπέρης με 57,30% και στην Αρχαία Ολυμπία νέος δήμαρχος εξελέγη ο σημερινός αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, Γιώργος Γεωργιόπουλος με 51,51%.

Στην Αχαΐα, νέος δήμαρχος Αιγιάλειας εξελέγη ο Δημήτρης Καλογερόπουλος με 53,94% στο δήμο Καλαβρύτων νέος δήμαρχος εξελέγη ο Θανάσης Παπαδόπουλος με 59,24% και στην Δυτική Αχαΐα νέος δήμαρχος εξελέγη ο Σπύρος Μυλωνάς με 56,40%.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ