Πώς να κάνεις ωραίο ποπό – Διατροφή, Γυμναστική, Tips ντυσίματος

Μη μας πεις ότι δε ζηλεύεις τις γυναίκες που έχουν από τη φύση τους ωραία, καλοσχηματισμένα οπίσθια, ή ακόμα κι αυτές που με κατάλληλη διατροφή και γυμναστική κατάφεραν να ανορθώσουν και να σμιλεύσουν τους γλουτούς τους, διότι δε θα σε πιστέψουμε!

Κι αυτό, διότι είθισται οι γυναίκες να θέλουμε να έχουμε ωραίο ποπό, μιας και κάτι τέτοιο φαίνεται να αρέσει στους άνδρες και να συνυπολογίζεται θετικά μαζί με άλλους παράγοντες. Βέβαια, στο κλασικό δίπολο «Στήθος ή ποπός;» οι ανδρικές απόψεις και προτιμήσεις μάλλον διίστανται! Αυτό, όμως, δεν είναι της παρούσης.

Της παρούσης είναι το να σου δώσουμε ορισμένες έγκυρες πληροφορίες για το πώς να κάνεις ωραίο ποπό, πώς να σφίξεις, ανορθώσεις και αυξήσεις τους γλουτούς σου, με τα αποτελέσματα να μπορούν να διακριθούν από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες της προσπάθειές σου. Ασφαλώς, διακόπτοντας τη σωστή διατροφή και την κατάλληλη γυμναστική, θα σταματήσεις να βλέπεις θετικά αποτελέσματα. Κατά συνέπεια, είναι στο χέρι σου το τι θα κάνεις!…

Πώς να κάνεις ωραίο ποπό με την κατάλληλη διατροφή

Είμαστε ό,τι τρώμε, λέει πολύ εύστοχα η ρήση. Εάν εσύ αρέσκεσαι να καταναλώνεις συνεχώς αναψυκτικά και junk food, είναι βέβαιο ότι τα οπίσθιά σου θα είναι λιπώδη, πλαδαρά και με αρκετή κυτταρίτιδα, καταστάσεις που ασφαλώς μπορείς να περιορίσεις με την κατάλληλη διατροφή και γυμναστική άσκηση. Εάν, ωστόσο, επιθυμείς να μάθεις πώς να κάνεις ωραίο ποπό τρεφόμενη σωστά, τότε δες τα ακόλουθα bullets και εφάρμοσέ τα κατά γράμμα.

  • Μη φοβάσαι το φαγητό! Οι γλουτοί είναι μύες όπως όλοι οι υπόλοιποι που έχουμε στο σώμα μας. Τι κάνουμε για να ενισχύσουμε τους μύες μας και να έχουμε ένα «φουσκωτό» αποτέλεσμα, πέρα από γυμναστική; Τρώμε, αγαπητή μου, τρώμε και μάλιστα επαρκέστατα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μη γεμίσεις τους γλουτούς σου εάν τρως και μάλιστα εάν τρως καλά. Κι εννοείται ότι δε μιλάμε για γλυκά, πίτσες και σουβλάκια που μόνο κυτταρίτιδα και ψωμάκια θα προκαλέσουν στην πίσω όψη σου, αλλά μιλάμε για φαγητό, για κοτόπουλο, ψάρι, μπιφτέκια και ό,τι άλλο χρειάζεται να περιέχει ένα καλό διατροφολόγιο, κάτι που θα αναφέρουμε ευθύς αμέσως.
  • Εβδομαδιαίο μενού: Μέσα στην εβδομάδα σου τα γεύματά σου μπορούν να έχουν ως εξής (πρόκειται για διατροφή, και όχι δίαιτα, που ακολουθούν και προτείνουν ειδικοί διατροφολόγοι-διαιτολόγοι): 2 φορές τη βδομάδα ψάρι, 1 φορά τη βδομάδα μπιφτέκια, 1 φορά κοτόπουλο, 1 φορά κρέας, 1 φορά λαδερά λαχανικά, 1 φορά όσπρια. Εναλλακτικές:2 φορές κοτόπουλο και 1 ψάρι αντί για το αντίστροφο και αν θέλεις να έχεις κάποιο σύνθετο φαγητό μέσα στην εβδομάδα όπως μακαρόνια με σάλτα και τυρί ή μακαρόνια με κιμά και τυρί ή παστίτσιο, τότε αντικατάστησε με αυτό είτε την ημέρα του κοτόπουλου είτε την ημέρα του κρέατος είτε την ημέρα των μπιφτεκιών. Αυτά τα φαγητά ισχύουν και για μεσημεριανό και για βραδινό, ενώ το βραδινό πρέπει να είναι στη μισή ποσότητα σε σύγκριση με το μεσημεριανό. Κάθε γεύμα πρέπει να συνοδεύετε είτε από ρύζι είτε από βραστές ή ψητές πατάτες είτε από πουρέ είτε από ψωμί. Αποτέλεσμα της εν λόγω διατροφής είναι η σταδιακή απώλεια και καύση του περιττού λίπους από περιοχές που είναι συσσωρευμένο, η ενδυνάμωση των μυών και η τροφοδότηση του οργανισμού με επαρκή ενέργεια. Όλα αυτά τα χρειάζεσαι για το πώς να κάνεις ωραίο ποπό.
  • Σαλάτα 1 – 2 φορές τη μέρα. Εκτός από τη μέρα που έχεις κάποιο λαδερό φαγητό για μεσημεριανό και βραδινό γεύμα (π.χ. γεμιστά, ιμάμ), όλες τις υπόλοιπες ημέρες, ό,τι φαγητό κι αν έχεις, είναι απαραίτητο να το συνοδεύεις με ένα μπολάκι από σαλάτα της επιλογής σου η οποία να μην έχει καθόλου αλάτι διότι ενοχοποιείται για κατακρατήσεις. Γρήγορα – γρήγορα θα βλέπεις το σώμα σου να στραγγίζει από το περίσσιο και αντιαισθητικό λίπος και να τους μύες σου να δυναμώνουν, επιτρέποντάς σου να γυμνάζεσαι όσο συχνά το επιθυμείς.
  • Τουλάχιστον 1 φρούτο την ημέρα. Η παροιμία μιλάει για ένα μήλο την ημέρα που κάνει… το γιατρό πέρα, αλλά εμείς θα σου μιλήσουμε για όλα τα φρούτα (με πρώτα στη λίστα μας τα μήλα φυσικά), τα οποία είναι απαραίτητα για να ενισχύσεις τους μύες σου και κατ’ επέκταση να τονώσεις τους γλουτούς σου. Είτε ως δεκατιανό είτε ως απογευματινό σνακ είτε και για τα δύο, ένα φρούτο είναι ό,τι πρέπει.
  • Πρωτεΐνη. Η αύξηση των γλουτών σου μπορεί να επιτευχθεί εάν «ταΐζεις» τους μύες σου με μπόλικη πρωτεΐνη. Φυσικές πηγές πρωτεΐνης είναι οι ακόλουθες: ο τόνος, τα αυγά, το κοτόπουλο, η γαλοπούλα, το τυρί κότατζ, τα ψάρια γενικότερα, το άπαχο κόκκινο κρέας και τα όσπρια. Επίσης, εάν έχεις ήδη ξεκινήσει ένα πρόγραμμα εκγύμνασης, σου προτείνουμε να καταναλώνεις ένα ρόφημα πρωτεΐνης ακριβώς μετά τη γυμναστική ή κάποια από τις προαναφερόμενες τροφές.

Πώς να κάνεις ωραίο ποπό με την κατάλληλη γυμναστική

Δε χωράει καμία αμφιβολία το γεγονός ότι η αύξηση, ανόρθωση και ο καλοσχηματισμός των οπισθίων μας επιτυγχάνεται μέσα από τη γυμναστική, εφόσον βέβαια αυτή συνδυάζεται με σωστή ή ακόμα και στοχευμένη διατροφή όπως αυτή που προαναφέραμε. Ωστόσο, από μόνη της ούτε η διατροφή ούτε η γυμναστική μπορούν να αποδώσουν στο μέγιστο για το επιθυμητό αποτέλεσμα κι αυτό είναι κάτι που πρέπει όλες να έχουμε βάλει καλά στο μυαλό μας. Anyway!…